Запчастини для бензопил Штиль: купуйте вигідно

Запчастини для бензопил Штиль: купуйте вигідно

30.10.2020

Мотопили Штиль серед українських споживачів користуються високою популярністю. І причиною такого вибору є висока надійність, величезний вибір моделей, хороші експлуатаційні характеристики. В асортименті є бензопили професійного та побутового класу. Ще одна перевага техніки – це висока ремонтно-придатність. У нашому інтернет-магазині ХелпХаус можна купити запчастини до мотопилу Штиль, які допоможуть відновити працездатність агрегату.

З огляду на унікальну конструкцію у мотопил тривалий робочий ресурс вони безперебійно працюють навіть при високих навантаженнях. Виробник на 100% впевнений у своїй продукції, отже, вся техніка супроводжується довгостроковою гарантією якості. Але, як відомо, немає нічого вічного, і рано чи пізно доводиться міняти витратні матеріали, а також запчастини, що вийшли з ладу. Саме в таких випадках рекомендуємо відвідати каталог «Запчастини для бензопил Штиль». Оператори в телефонному та онлайн режимі допоможуть визначитися з вибором, безкоштовно, а також допоможуть оформити замовлення.

Бензопили Штиль: найпопулярніші запчастини

Щоб відновити працездатність бензопили, можливо, необхідно замінити:

  • карбюратор;
  • муфти приводу та зчеплення;
  • колінчастий вал;
  • магнето та котушка запалювання;
  • робочий ланцюг.

Своєчасна заміна запчастин, що вийшли з ладу, дозволяє суттєво продовжити робочий ресурс обладнання та заощадити кошти на купівлі нової бензопили. Крім марки, у процесі вибору важливо враховувати і модель бензопили та її тих. Характеристики. Також значення має рік випуску пристрою.

Коли необхідно купувати нову запчастину: найпоширеніші несправності

Серед найпоширеніших несправностей бензопил Штиль варто відзначити:

  • низький рівень ККД техніки;
  • привід у робочому стані, а ось ланцюг залишається знерухомленим;
  • не проводиться змазування ланцюга, внаслідок чого, у процесі роботи спостерігається її сильне нагрівання;
  • з двигуна виходить дим;
  • при навантаженні двигун не видає заявленої потужності;
  • двигун втратив свою потужність;
  • мотор зупиняє свою роботу чи зовсім не заводиться.

Причин, з яких може не заводиться мотор, за умови, що палива в баку достатньо і дотримана на 100% процедура запуску, може бути кілька: засмічення повітряного фільтра, забруднення свічки, що вийшов із ладу силового агрегату. Проблема вирішується за рахунок заміни фільтра, свічки або придбання силового агрегату. Всі необхідні витратні матеріали та запчастини є у каталозі інтернет-магазину ХелпХаус.

Потужність може падати через засмічення повітряного фільтра або свічки. Можливо, допоможе регулювання карбюратора. Іноді проблема вирішується за допомогою заміни старого палива у баку на нове.

Якщо з двигуна йде дим, можливо, достатньо буде поміняти масло або почистити повітряний фільтр.

Причиною відсутності чи утруднення ходу ланцюга може бути поломка гальма чи неправильно відрегульована напруга. Неправильно заточений або ланцюг, що вийшов з ладу, істотно впливає на продуктивність бензопили Штиль. Іноді заточування ланцюга не допоможе і його краще замінити на нове - вибираючи в чіткому співвідношенні запчастину = модель, рік виробництва та інші характеристики.

Придбати як бензопилу Штиль, так і всі запчастини, витратні матеріали для ремонту можна у нашому інтернет-магазині за доступними цінами з гарантією якості. Для отримання детальнішої консультації можна зв'язатися з операторами в телефонному режимі. Заходьте, вибирайте, замовляйте, і нехай ваш інструмент працює довго і без збоїв.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!