Ланцюги для бензопили: розумний вибір в інтернет-магазині ХелпХаус

Ланцюги для бензопили: розумний вибір в інтернет-магазині ХелпХаус

13.11.2020

Ланцюг на бензопилу, він же ланцюг ріжучої гарнітури, вважається необхідним елементом інструменту, адже без нього не пройде жоден процес навіть примітивного різання. Ланцюги бувають різної довжини, відрізняються кількістю ланок, відстанню між зубцями та матеріалом виготовлення. Врахуйте, що один ланцюг бензопили може розрізати тонку гілочку молодого дерева, а інший впорається з бетоном, цеглою і стане незамінним помічником при виготовленні меблів з дерев твердих порід. Інтернет-магазин ХелпХаус експонує ланцюги різних торгових марок, відмінної товщини та форми ланок та навіть окремі маленькі елементи.

Купити у нас ланцюг можна оптом та в роздріб. Потрібний вам ланцюг зі звичайним, супер або гартованим зубом – у нас знайдеться все за доступними цінами.

Ланцюги на бензопили: види

Ланцюги на бензопили призначені для різання твердих матеріалів: дерева, плити, каменю, бетону, цегли. Ланцюг складається з певної кількості ланок, з'єднаних між собою, та зубців, почергово розташованих з правого та лівого боку. Самі зубці ланцюга можуть бути різних форм, віддаленості один від одного, а також виготовлені із звичайної, розжареної сталі та покриті шаром захисного матеріалу. Він робить ланцюг на бензопилу менш уразливим до стирання, і його вистачає на довше, хоча і коштують такі зразки дорожче за звичайні.

Всі моделі можна розділити на професійні та побутові, адже останні нам, як правило, необхідні для домашніх потреб, а глобальні обсяги роботи, як валка лісу або подрібнення бетону на будівництві, може виконати тільки спеціальний вузькопрофільний ланцюг. Серед популярних зразків, що представляють у магазині, варто назвати два бренди, а саме Штиль та FORESTA. Ось їх основні переваги, якщо якість потенційної покупки ланцюга стоїть для вас на першому місці:

  1. Ланцюги Штиль існують з низькою вібрацією – для професійного догляду за деревами та фігурного випилювання; низькопрофільні зразки для легких бензопил; низькопрофільні моделі з твердосплавними ланками, вони служать вчетверо довше звичайних.
  2. Stihl ланцюг комфорт-класу з укороченими гранями ріжучого зуба забезпечує роботу без натискання.
  3. Ланцюги преміум-класу, які мають провідну ланку з виступами.

Щодо ланцюга FORESTA, то зразки цього бренду слід розділити на певні типи:

  • крім безпосередньо ланцюгів, ми пропонуємо до продажу окремі ланки ланцюга, їх ще називають заклепками;
  • навіть ланцюги з найбільшими ланками та високою продуктивністю роботи, з гартованим зубом у нас експоновані за доступними цінами, адже ми працюємо з виробником безпосередньо.

Для бензопили запчастини можуть знадобитися в різні періоди її експлуатації, тому ви завжди повинні бути готові до заміни деталей на нові – звертайтесь до нас і ваш інструмент завжди буде готовим до виконання своїх прямих завдань.

Також у нашому каталозі можна придбати ланцюги таких відомих виробників, як: DOLMAR, REZER и КИТАЙ. Кожна модель супроводжується сертифікатом якості та гарантійним талоном.

Як вибрати та купити ланцюг для бензопили і не помилитися

Існують певні правила, як вибрати та купити ланцюг для бензопили, і ми коротко та доступно вас у цьому поінформуємо:

  1. Крок. Це найближча відстань між хвостиками зубців ланцюга.
  2. Товщина провідної ланки або "хвостика". Буває від 1,1 мм до 2 мм. Сама товщина має зіставлятися з потужністю інструменту прямо пропорційно.
  3. Глибина різання та висота профілю. Цей параметр буде особливо важливим для професійної експлуатації.
  4. Кількість зубців, довжина ланцюга та шини. Наприклад, ланцюг на шину завдовжки 35 см, 45 см або 50 см - буде відрізнятися.
  5. Тип різальної ланки. Ця характеристика ланцюга буде важливою лише профільних робіт.
  6. Порядок розміщення різців чи зубчиків ріжучих. Зубчики ланцюга повинні чергуватись: лівий-правий.

Зверніть увагу також, що існують зразки для поздовжнього пиляння та поперечного пропилу, між ними існують принципові відмінності. Пропонуємо вам купити бензопилу певної марки, потужності, ваги та експлуатаційного призначення переходячи за посиланням.

Поспішайте придбати ланцюг для бензопили за найкращою ціною в Україні.

Потрібно вам окремо ланцюг, шина, або цілий комплект ріжучої гарнітури – ви зробили правильний вибір, якщо віддали перевагу «Хелпхаусу»: доставка по всій Україні є для нас звичним звичайним явищем. Багато покупців вже оцінили наші послуги та якість товару. Вибирайте потрібні запчастини або комплектуючі, будь то шина для бензопили, ланцюга, що веде зірочки та інші вагомі елементи механізму. Телефонуйте, ставте запитання – консультація абсолютно безкоштовна.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!