Поради щодо купівлі Блендера

Поради щодо купівлі Блендера

02.05.2019

Блендери допомагають створювати якісніші страви, напої та закуски, тому вони є обов'язковим елементом вашої кухні або зони для приготування їжі. Є багато різних варіантів під час вибору блендера, які можуть бути адаптовані до ваших індивідуальних потреб. У той час як настільні блендери є найбільш широко використовуваними, нові занурювальні блендери можуть використовуватися з будь-яким контейнером відповідного розміру.

Є ряд факторів, які необхідно враховувати, щоб купити блендер із робочою поверхнею своєї мрії:

Ваттність

Ваттність є єдиним фактором, що визначає потужність блендера. Домінуючі моделі на ринку варіюються від 300 до 1000 Вт, і найчастіше споживачі дотримуються думки, що чим вища потужність, тим краще блендер. Це не завжди так, оскільки деякі блендери з низькою споживаною потужністю можуть працювати добре. Що дійсно важливо, то це стан міксу, який користувачі отримують з блендера, а не його номінальна потужність.

Таким чином, якщо блендер має високу потужність, машина потужна, але, як правило, дорожча. З іншого боку, якщо він має відносно низьку потужність, ви повинні зосередитися на кінцевому результаті - якщо кінцевий результат хороший, модель з низькою потужністю пропонує ті ж функціональні можливості за нижчою ціною!

Спектакль

   1.    Блендер добре справляється зі смузі, коктейлями тощо?

У той час як потужність може бути цікавою для деяких людей, кожен споживач буде зацікавлений у знанні спектра кінцевих результатів. Люди використовують блендери в основному для приготування смузі, протеїнових коктейлів тощо. І продуктивність у цій галузі, швидше за все, буде вирішальним чинником.

   2.     Чи достатньо хороший блендер для подрібнення кубиків льоду та заморожених фруктів? Чи є консистенція гарною та гладкою? Чи апарат залишає великі шматки?

   3.     Чи легко чистити?

Хоча це немає прямого відношення до продуктивності блендера, легкість очищення є ще одним вирішальним фактором. Якщо лоток для міксу великий, це добре. Якщо елементи керування сенсорного типу, їх легко чистити. Якщо контейнер безпечний для миття посудомийної машини, це ще краще.

Керування

Чи легко користуватися та чистити елементи керування?

Більш дорогі моделі блендерів зазвичай оснащені сенсорною панеллю управління, яка забезпечує максимальну функціональність та точність, і її найпростіше чистити. Але, якщо ви віддаєте перевагу моделі з простими елементами керування, такими як натискні кнопки або ручки набору, яка пропонує простоту використання, ви заплатите набагато менше.

Скільки параметрів швидкості є?

Як і у контролерів, різні блендери матимуть різні налаштування швидкості. Є від 3 до 16 налаштувань швидкості. Вищі налаштування швидкості забезпечують вищий рівень точності блендера. Деякі моделі також поставляються з автоматичними параметрами смузі, коктейлів і т.д. Визначайте модель за функціоналом, з урахуванням налаштувань, що використовуються.

Контейнер

Виготовлений із пластику, скла або нержавіючої сталі? Які у вас переваги?

Матеріал, що використовується у контейнері, також є важливим фактором. Найчастіше блендери з пластиковими контейнерами є найдешевшими. Тим не менш, ви також повинні знати, що пластик схильний до появи тріщин та зберігає запах напоїв, зроблених у ньому.

Нержавіюча сталь є найкращим варіантом, так як вона набагато міцніша за пластик і продовжить термін служби блендера. Тим не менш, він не дозволяє вам побачити, що відбувається усередині, в деяких випадках незручно.

Скло вважається найкращим контейнером, оскільки воно міцне і дуже легко миється. Крім того, воно дозволяє побачити, що відбувається усередині, на відміну від контейнерів із нержавіючої сталі. Крім того, скло набагато здоровіше та екологічніше, ніж пластик.

Чи є на контейнері чіткі маркування? Яка ємність контейнера?

Якщо контейнер має чітке маркування, яке говорить вам, скільки матеріалу вміщено всередину, це буде величезною допомогою. Якщо маркування не є чітко читаним або зрозумілим, вам доведеться виміряти матеріали за допомогою зовнішнього інструменту або просто вгадати.

Місткість контейнера може становити від 4 до 8 чашок. Найчастіше, що більше ємність, краще для користувача.

Завантажувальний жолоб

Має великий жолоб?

Ширина завантажувального жолоба важлива з двох причин: по-перше, вона дозволяє поміщати у блендер великі фрукти та овочі. І, по-друге, його легко чистити.

Інші міркування

Чи виробляє блендер сторонні запахи?

Деякі блендери видають неприємний запах, що погано. Іноді запахи, що підгоріли, викликані помилками користувача, такими як неправильна установка блендера.

Кришка добре закривається?

Якщо кришка не закривається, блендер може налити рідину на стільницю, утворивши безлад.

Які спеціальні / інноваційні технології та функції використовуються у блендері?

Деякі блендери матимуть спеціальні функції, яких немає в інших моделях (наприклад, можливість використовувати контейнер як пляшку соку у подорожах тощо).

Інтернет-магазин ХелпХаус пропонує різні моделі блендерів, від компанії GRUNHELM які відрізняються за функціоналом та ціною. Кожен покупець обов'язково вибере для себе якісну, надійну та відповідну очікуванням модель.

Телефонуйте нашим консультантам та оформляйте замовлення за лічені секунди. Всі контакти відображені у шапці сайту.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!