Мийка високого тиску для будь-яких цілей

Мийка високого тиску для будь-яких цілей

23.09.2020

Мийка високого тиску для будь-яких цілей

Мийка високого тиску – зручний пристрій, який завжди буде корисним у господарстві. Найчастіше його використовують для очищення транспортних засобів від велосипедів до вантажних машин. Інтернет-магазин «ХелпХаус» представляє своїм клієнтам можливість придбати мінімийки, які легко транспортувати за рахунок невеликих габаритів. Незважаючи на розміри мінімийки не втрачає своєї функціональності і забезпечує якісне очищення майже будь-яких поверхонь.

Про принципи функціонування мийок високого тиску

Більшість моделей передбачає наявність кількох режимів залежно від інтенсивності. Для того щоб визначити якість мінімийки, потрібно проаналізувати таку деталь, як двигун: його потужність повинна забезпечувати напір води. Пристрій може працювати за рахунок бензину чи електроенергії. Загалом, щоб купити якісне миття високого тиску, потрібно враховувати такі показники:

  • Усі насоси мають однакову конструкцію. Тобто вони є двигуном і насосом. Всі інші деталі можуть надаватися додатково, але не обов'язкові для забезпечення ефективного функціонування мінімийки. Власне, ціна на пристосування може змінюватись в залежності від матеріалу, який знаходиться у складі насоса. Зазвичай це може бути метал або пластик.
  • Форма струменя залежить від спеціальної насадки. Відповідно, за цим показником не варто оцінювати потужність мінімийки. У комплекті зазвичай подаються насадки для надання струменя найбільш оптимальної форми, що збільшує функціональність насоса. Це тим, що вказана насадка може збільшувати або зменшувати вихідний тиск. Слід зазначити, що подача води забезпечується за рахунок якісного шланга високого тиску та пістолета-розпилювача.
  • Зверніть увагу на додаткові пристрої. Мінімийки високого тиску можуть комплектуватись щітками для очищення певних видів забруднень. Якщо ви купуєте мінімийку спеціально для миття авто, зверніть увагу на насадку для зняття піни. Аксесуарами також є піскоструминні насадки для очищення нестандартних поверхонь або особливо складних забруднень. Якщо вас не влаштовує довжина шланга, ви можете окремо придбати пристосування потрібної довжини.

Для того щоб купити мийки високого тиску в Житомирі або в будь-якому іншому регіоні країни, а також всі необхідні аксесуари, вам варто відвідати інтернет-магазин «ХелпХаус». Тут ви можете знайти мінімийку на будь-який смак та бюджет. Разом з тим всі представлені товари відрізняються високою якістю, незалежно від авторитету виробника, матеріалу насоса або ціни на пристосування. Консультанти магазину нададуть вам конкретні рекомендації щодо використання миття високого тиску.

Як вибрати виробника мінімийки?

Якщо ви купуєте мийку для нечастої, але періодичної експлуатації, ви можете зупинятися на моделі з низькою ціною. При дбайливому використанні можна розраховувати на довговічність миття високого тиску. Однак якщо ви плануєте користуватися технікою щодня, варто придбати модель більшої потужності та, відповідно, вартості. Сьогодні найбільшою популярністю користуються мінімийки від наступних виробників:

  • Моделі цього бренду відрізняються універсальністю, оскільки каталог має мийки з різною потужністю двигуна. Зазвичай на подібну техніку Makita надається гарантія від 12 місяців. Для більшої зручності клієнтів товар комплектується подовжувальними трубками. За рахунок цього працівник може очищати поверхні навіть у найвіддаленіших місцях. Мінімийки Makita – досить прості у використанні та відрізняються довговічністю навіть при експлуатації у жорстких умовах.
  • Мийки високого тиску Karcher зазвичай комплектуються великою кількістю додаткових пристроїв. Тут мають на увазі грязьова фреза, водяний фільтр або різні насадки для розпилення води. Мінімийки високого тиску часто використовуються на професійних автомийках, оскільки комплектуються якісним механізмом для всмоктування піни. Крім того, вони компактні і, відповідно, прості у транспортуванні. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете знайти універсальні мінімийки.

Мийка високого тиску для очищення авто - дуже корисне придбання, адже за допомогою неї ви зможете очистити навіть складніше забруднення будь-якої миті. На мінімийки у нас ціна – одна з найнижчих на ринку. До того ж, ви можете заощаджувати на електроенергії або воді, оскільки виробниками мийок для автомобілів передбачено раціональне використання ресурсів. Купити мінімийку з найвдалішими показниками можна за посиланням https://helphouse.com.ua/eshop/pressure-washers/. Чекаємо на ваші замовлення!

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!