Монтажні степлери Сталь: сфери застосування, види та переваги

Монтажні степлери Сталь: сфери застосування, види та переваги

27.11.2020

Будівельні степлери «Сталь» - це інструмент, незамінний на меблевих виробництвах, будівництві, його застосовують при обробних роботах та ремонті. Принцип роботи степлера – наскрізь пробивати різні матеріали та кріпити їх скобами чи цвяхами до поверхні.

Різновиди степлерів «Сталь» та їх призначення:

  • Механічні степлери призначені для невеликих обсягів робіт. Відповідна довжина скоб 8 мм та 14 мм. Дозволяє працювати практично в безшумному режимі. Будівельний степлер компактний і важить небагато, отже їм можна працювати тривалий час. Інструментом такого плану працюють не лише вдома, а й у виробничих масштабах.
  • Акумуляторні степлери - інструмент, що працює від акумуляторів, що не залежить від електромережі. Підійдуть для роботи степлером скоби та цвяхи завдовжки 14 мм.
  • Електричні степлери дають можливість виконувати великі обсяги робіт. Налаштовуються під будь-який вид поверхні, забезпечують якісне з'єднання без псування матеріалів. Дозволяють працювати практично в автоматичному режимі без докладання особливих зусиль. Завдяки цьому процес забивання скоб набагато легший.

Будівельні степлери та їх застосування

Степлери досить широко застосовуються. Незамінним будівельний степлер стане при виготовленні меблів, обшивці тканинами, для кріплення плінтуса та планок, обшивці стелі та стін панелями. Також за допомогою степлера можна проводити покрівельні, ізоляційні роботи та займатися декоруванням.

Типи резервуарів для кріплення степлера:

  • Барабанні – коли кріплення згорнуті та з'єднані дротом, а потім поміщені в барабан, наповнений цвяхами. Така конструкція дозволяє довгий час виконувати роботи без частого заповнення магазину цвяхами.
  • Рейкові - цвяхи розташовуються в прямій обоймі і кріпляться папером або пластиком. Вага набагато менша, місткість не більше 100 скоб.

Класификація:

  1. Побутові інструменти з малою потужністю, розраховані на невеликий обсяг робіт. На такі степлери ціна нижча, ніж професійні.
  2. Професійні – надійні, продуктивні та потужні. Широкі функціональні можливості та тривалість служби пристрою є його перевагою. Ціна – трохи вища, ніж на побутові.

Види кріплення степлерів

Цвяхи є стрижнем з головкою та гострим кінцем. Добре кріпляться на матеріалі. Прилад працює із спеціальними цвяхами, які відрізняються від звичайних.

Скоби – напівкругла або п-подібна форма кріплення. У порівнянні з цвяхами менш міцно утримується на поверхні матеріалів, хоча існують випадки, де застосування скоби буде більш доцільним. Найчастіше скоби застосовують для оббивки меблів.

Шпильки та штифти – за своєю формою схожі на цвяхи, але без голівки. Такий вид кріплення дозволяє ховати під шаром покриття. Однак не всі інструменти, що працюють із цвяхами, зможуть працювати із шипами та штифтами.

Система спрацьовування степлерів:

  • Контактна інструмент робить постріл кріпленням, коли стикається з робочою поверхнею. У цьому є власний плюс, можливість випадкового спрацьовування мінімальна. Тим самим зменшуються шанси травмуватись.
  • Безконтактна – можливість здійснювати постріли кріпленням незалежно від того, є контакт із поверхнею матеріалу чи ні. Висока швидкість роботи, проста конструкція та мала вага дозволяють виконувати роботи набагато швидше.

Купити степлери за чудовою ціною можна у нашому інтернет магазині ХелпХаус. Ознайомтеся з характеристиками на сайті та оберіть товар, який підійде саме вам! Або, зв'яжіться з нами по телефону за необхідності, і ми допоможемо з вибором.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!