Запчастини та витратні матеріали для деревообробних верстатів

Запчастини та витратні матеріали для деревообробних верстатів

20.01.2020

Використання деревообробних верстатів значно спрощує процес обробки та підготовки деревини при виготовленні домашніх або садових меблів, художніх виробів з дерева та ін. Наш інтернет-магазин «ХелпХаус» розбирається у верстатах з комбінованими функціями (стругання, розпилення), тому пропонує якісні та функціональні моделі, а також комплектуючі до них.

Деревообробні верстати для стругання та розпилення

У нашому магазині деревообробне обладнання підібрано для задоволення потреб користувачів. Деревообробні верстати, які ми реалізуємо, дозволяють здійснювати:

  • стругання з притискним пристосуванням по площині;
  • стругання під кутом та по ребру;
  • розпилювання сировини з дерева вздовж і поперек волокон;
  • свердління отворів;
  • фрезерування тощо.

Використання наших пристроїв дозволить прискорити процес обробки деревини у майстернях, приватних будівельних та деревообробних підприємствах.

Комбіновані верстати дозволяють проводити кілька основних деревообробних операцій: стругання, розпилювання, фрезерування та свердління отворів. У такому пристрої скомбіновано 3-4 окремі верстати. Такий верстат ми пропонуємо придбати власникам майстерень або приватним підприємцям для прискорення обробки деревини та суттєвої економії коштів від купівлі одного замість кількох верстатів.

Запчастини та витратні матеріали

Запчастини та витратні матеріали для деревообробних верстатів – це вузли та елементи, які швидко зношуються, витрачаються в процес експлуатації. Як правило, для виробництва витратних матеріалів використовуються м'які матеріали. Витратники – це ремені, притискні ролики, направляючі ролики та ущільнювачі. Для виробництва запчастин використовуються щільніші матеріали. В результаті виробництва виходять притискні пристрої, свердлильні головки, різноманітні ріжучі інструменти та ін.

Інтернет-магазин ХелпХаус пропонує великий асортимент запчастин та витратних матеріалів для верстатів для роботи з деревом. Розглянемо пропозиції магазину з прикладу кромкооблицювальних верстатів.

Запчастини та витратні матеріали для ремонту кромкооблицювальних верстатів

Цикли, торцювальні пили, фрези для максимально продуктивної роботи, в першу чергу, повинні бути якісно заточені, щоб на кромці не утворювалися різноманітні відколи. Проведення частого заточування негативно впливає на стан ріжучого полотна і потребують заміни. Зношуються і елементи високочастотного двигуна, так як робота проводиться на високих швидкостях.

На затискні ручки постійно виявляється підвищене механічне навантаження, тому вони швидко виходять з ладу і потребують заміни. Даний вид запчастин має простий конструкцій, до їхнього виробництва останнім часом використовуються матеріали з високими показниками міцності, для того, щоб максимально продовжити їх термін експлуатації.

Полірувальні круги, рольганги, притискні ролики, конвеєрні накладки, що постійно в процесі своєї роботи контактують із заготовками, отже, спостерігається їх знос і деформація. Для того щоб забезпечити максимально точне позиціонування кожної заготовки та кромки, важливо своєчасно виконувати заміну витратних матеріалів.

У процесі роботи кромкооблицювальних верстатів відбувається нагрівання клею, щоб він досягнув ніжної консистенції. В даному випадку дуже важливо, щоб були справні тени, основним завданням яких і є підтримка необхідної температури.

Для замовлення достатньо вибрати товар, що цікавить, і заповнити форму покупки. Або ж зв'язатися з операторами та оформити покупку в телефонному режимі. Доставку можна оформити в усі куточки країни.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!