Вибираємо соковитискач для дому

Вибираємо соковитискач для дому

25.10.2019

Для тих, хто піклується про здорове харчування своє та свою родину, соковитискач - необхідний атрибут кухонної побутової техніки. Всім відомо, що фруктові, ягідні або овочеві соки зберігають свої вітаміни всього кілька годин, тому пити їх треба свіжими. Тільки в такому випадку Ви отримаєте абсолютно корисний напій, який до того ж засвоюється організмом всього за кілька хвилин, тоді як ті ж фрукти, спожиті в натуральному вигляді, перетравлюються до 1,5 годин.

Перед тим, як замовити або купити цей пристрій, визначтеся, що потрібно саме Вам. Наш інтернет-магазин у місті Житомир пропонує великий вибір соковитискач від провідних виробників, які набули широкої популярності, завдяки своїй користі та потребі. Особливо актуально цей пристрій у приміщеннях з малими діточками.

Бувають універсальні апарати, так і для цитрусових. Універсальні відрізняються типом відцентрового сепаратора, буває:

  • конічним;
  • циліндричним.

Конічний сепаратор соковитискача дозволяє отримати до 70% чистого соку, з абсолютною відсутністю макухи, тоді як циліндричний дає до 90% соку, але відсутня функція фільтрації м'якоті. Тому одержаний напій буде не таким прозорим.

Існують ще шнекові соковитискачі, які стали улюбленицями багатьох людей, для кого свіжий сік є невід'ємною частиною здорового життя. За принципом дії вони схожі на м'ясорубку. Тут можна подрібнювати все: фрукти, овочі, зелень (зокрема пророщені зерна). При подрібненні не відбувається контакту з повітрям, тому максимально зберігаються всі поживні речовини. Плюс: безвідходність. Мінус: Ви отримуєте швидше пюре, а не сік, хоча без проблем видавлює навіть плоди з кісточками, що неможливо у звичайних циліндричних чи конічних апаратах. Ціна шнекових значно вища за універсальні.

Як вибрати правильну соковитискач

Вибираючи цей кухонний прилад, Вам слід звернути увагу на його характеристики, виходячи з наступного:

  • на скільки людей розраховано користування приладом;
  • якій консистенції напій Ви віддаєте перевагу;
  • наскільки апарат повинен бути потужний (від цього залежить вартість соковижималки).

Наступним кроком звертаємо увагу на:

  • обсяг резервуару для соку (варіюється від 250 мл до 1 л);
  • обсяг резервуару для макухи (від 1,3 до 3,5 л);
  • можливість регулювання густоти напою;
  • регулювання швидкості обертання;
  • потужність пристрою;
  • розмір горловини (для цілих фруктів чи частин);

Зробивши свій вибір, Ви можете зв'язатися з нами і уточнити питання, що цікавлять - ми з радістю надамо компетентні відповіді.

Як купити соковитискач у нашому інтернет-магазині

Багато покупців цікавляться, чи може якісний соковитискач коштувати недорого. Якщо ви вибираєте гарний пристрій, яким користуватимуться від сили дві людини, тоді – так! Якщо ви не плануєте використовувати його кілька годин безперервно щодня, тоді - звичайно, так! Невеликі за обсягом апарати можуть прослужити досить довго за належного використання та зберігання.

В нашому інтернет-магазині ХелпХаус ви можете купити соковитискач таких провідних виробників, як Беломо, GRUNHELM та ін, попередньо переглянувши їх рейтинг.

Щодня на продаж з'являються нові надходження кухонної техніки. Тут завжди можна знайти найкращий бюджетний варіант та придбати онлайн соковижималку. Однак, не забувайте, що якісний товар не може коштувати дешево.

Щоранку - заряд енергії свіжих фруктів чи овочів, а отже гарне самопочуття та гарний настрій на весь день! Бажаємо Вам вдалого вибору!

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!