Вибираємо садовий подрібнювач: основні нюанси та поради

Вибираємо садовий подрібнювач: основні нюанси та поради

28.01.2019

Останнім часом став дуже популярний рух - "ЕКО-дачі". Іншими словами, господарі земельних ділянок намагаються відмовитися максимально від добрив хімічного типу, замінивши їх екологічними добривами, щоб їхній урожай був чистим та безпечним. Так, для цього необхідно організувати спеціальну купу компосту і придбати садовий подрібнювач, який допоможе перебити вам все сміття з ділянки, від гілочок до сухої трави. Так як сучасний ринок пропонує широкий асортимент подрібнювачів, давайте визначимося з основними критеріями їхнього вибору.

Вибираємо подрібнювач садовий

В рамках інтернет-магазину ХелпХаус можна придбати подрібнювач для корму та гілок від таких виробників як: Садко та Млин-ОК. але, асортимент постійно поповнюється, і якість відповідає всім нормам та стандартам. Так от, давайте докладніше ознайомимося з критеріями та правилами вибору такого незамінного устрою в господарстві.

Кожен фермер чи дачник насамперед зацікавлений у підживленні ґрунту, оскільки від цього залежатиме врожайність. Для цих цілей підійде сміття, яке є на кожній земельній ділянці: скошена трава, листя, гнилі овочі та фрукти. для подрібнення даної продукції та підійдуть подрібнювачі, щоб компост вийшов рівномірний та зручною для добрив консистенції.

Насамперед при виборі подрібнювача необхідно ознайомитися з особливостями даного пристрою, а саме:

  • простоту використання;
  • компактність і помірна вага, щоб навіть жінка могла його легко використовувати;
  • помірна шумопродуктивність;
  • екологічність устрою;
  • доступна цінова політика;
  • гарна продуктивність.

Так, при виборі електричної моделі варто врахувати і один недолік - це неможливість запуску пристрою при відсутності електрики. Додатково потрібно придбати подовжувач, так як наявний зазвичай короткий, та й за потужністю електричні подрібнювачі слабші за бензинові, але цієї потужності цілком вистачає, щоб переробити більшу частину садового сміття.

Фреза або ніж у садовому подрібнювачі: на чому зупиниться

Ріжуча система у різних моделей відрізняється, це може бути дисковий ніж або фреза. Роздрібнювачі дискового типу оснащені сталевими ножами, а якість і швидкість подрібнення безпосередньо залежить від типу сміття, що переробляється. Даний тип подрібнювача ідеально підійде для різання листя, сухої трави та свіжозрізаних гілок дерев та чагарників. Щоправда, ножі варто регулярно точити.

Також рекомендуємо звернути увагу на подрібнювачі, обладнані подрібнювальною дисковою системою. Пристрої з фрезерною ріжучою системою мають високі показники довговічності та міцності, сама фреза схожа на класичну шестерню. Зазвичай цей різновид пристроїв додатково облаштований самотягучою системою, іншими словами, досить засипати необхідне в подрібнювач, а все інше він виконає сам. З решти переваг варто зазначити:

  • багатофункціональність;
  • надійність;
  • довговічність;
  • наявність функції реверсу;
  • безшумність;
  • простота у використанні.

З недоліків: висока вага, габаритність і суттєво більша ціна порівняно з дисковими.

У будь-якому випадку дані пристрої дозволяють не тільки подрібнювати сміття для виготовлення добрив. Але й подрібнювати інше природне сміття, для зручного подальшого вивезення, погодьтеся, пару мішків тирси з гілок набагато простіше вивезти, ніж цілу копицю неподрібнених і габаритних, а часом і колючих гілок.

Якщо ви не можете визначитися з видом і виробником подрібнювача, рекомендуємо прочитати наступні поради, або звернутися до консультанта інтернет-магазину ХелпХаус:

  1. Визначте, наскільки часто ви будете використовувати пристрій і який обсяг роботи він повинен виконувати за один раз.
  2. Прочитайте відгуки про конкретну модель та виробника.
  3. Зверніть увагу на фракцію сміття після подрібнення.
  4. Визначтеся з типом сміття для подрібнення: гілки чи корм.
  5. Враховуйте рівень шуму.
  6. Ножі доведеться частіше гострити, ніж фрези.
  7. Електричні пристрої оснащені блокуванням самого запуску, іншими словами, якщо зникне подача електрики і різко з'явиться, подрібнювач потрібно буде запустити знову, це обов'язковий захід безпеки.

Перейшовши за посиланням 

можна вибрати якісний, доступний та відповідний всім вашим потребам подрібнювач від перевірених виробників. При необхідності, ми оформимо доставку до будь-якого населеного пункту країни за рахунок зручної для вас транспортної компанії. Форму оплати та доставки визначає сам клієнт.

Вдалих вам покупок з інтернет-магазином helphouse.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!