Topex. Зразок якості для домашніх майстрів

Topex. Зразок якості для домашніх майстрів

06.03.2019

Topex – бренд польського виробника Grupa Topex, у портфоліо якого різні моделі ручного інструменту, системи його зберігання та транспортування. Виробник постійно вдосконалює свою продукцію, тому серед його новинок – інструментальні ящики, оновлені набори інструментів та органайзери.

Тепер набори інструментів Topex поставляються в оновлених валізах. Інструменти розташовані по-новому, а їх кількість промаркована на кришці валізи. Товще поролон забезпечує надійність під час транспортування, а нові петлі гарантують довгий термін служби кейсу. Всі нові набори Topex укомплектовані зносостійкими тріскачками з надійним механізмом та ергономічною формою.

Металева скринька для інструментів

Стаціонарний варіант - це металева 7-секційна скринька, виготовлена з листової сталі. Завдяки зручній конструкції можна легко зберігати багато інструментів та витратних матеріалів. Має менший аналог на 5 секцій, 40×20×21 см.

Інструментальна шафа

Для невеликих майстерень оптимальним вибором буде спеціальна шафа. Він складається із двох модулів. Нижній отримав від виробника коліщатка та два ящики для зберігання габаритних предметів. Верхній модуль має чотири скриньки, вбудований замок та дві ручки для зручного транспортування. Завдяки конструкції можна зняти верхній модуль та використовувати кришку нижнього як робочу поверхню.

Монтерська сумка на коліщатках

Найзручнішим варіантом для перенесення є «Монтерська сумка на коліщатках». Для зберігання передбачено 6 внутрішніх та 16 зовнішніх кишень. Вона виконана з міцного поліестеру, а надійність забезпечують посилені шви та замки. Для пересування можна використовувати коліщатка та телескопічну ручку.

Алюмінієвий кейс для інструментів

Для зберігання також чудово підійде універсальний алюмінієвий кейс. Для захисту інструменту використовують м'який матеріал, а зносостійкість забезпечують посилені краї. Кейс доповнений замками із ключами.

Інструментальна скриня

Нові ящики для зберігання допоможуть навести лад у інструментах та спростити їх транспортування. Доступні 12-, 15-, 16-, 18-, 19- та 22-, 25-дюймові моделі. Ящики, створені з міцного пластику, отримали низку особливостей: ергономічні елементи, добротні клямки та петлі, щоб використовувати навісні замки. Деякі моделі оснащені органайзерами із прозорого пластику, кріпленнями, додатковими ручками для зручного пересування, а також алюмінієвими замками.

Інтернет-магазин ХелпХаус в асортименті має набір інструментів TOPEX (72 одиниці)  – дуже місткий, має всім необхідним інструментарієм для ремонтних робіт: головки, біти, аксесуари, ключі. Асортимент регулярно поповнюється. Всі питання ви можете поставити нашим консультантам, необхідні контакти є у розділі «Контакти» та у шапці сайту.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!