ТОП 5 стабілізаторів напруги для дому

ТОП 5 стабілізаторів напруги для дому

18.06.2019

Пам'ятаю, колись у дідуся біля телевізора стояла дуже цікава штука – стабілізатор напруги, його потрібно було час від часу крутити, щоби телевізор добре працював і не зламався. Сьогодні багато хто думає, що такий пристрій вже не актуальний. Адже електропостачання – нормалізоване, а сучасна техніка адаптована. Однак, це не зовсім так. Стрибки напруги все ж таки періодично відбуваються, особливо ввечері, коли всі інтенсивно включають свої пристрої. Або ж можуть централізовано вимкнути світло – теж негативно впливає на техніку. Найчастіше страждають комп'ютери, ноутбуки, телевізори, пральні машини, казани, бойлери. Щоб запобігти поломкам вашої техніки, магазин «ХелпХаус» пропонує великий вибір стабілізаторів напруги українського та зарубіжного виробництва. Для Вашого ознайомлення пропонуємо топ 5 провідних фірм-виробників: Елекс, FORTE, PULS, ДНІПРО М, ПРОТОН.

ТОП 5 Стабілізаторів Напруги (СН)

Компанія «Елекс» (м. Одеса) спеціалізується на виготовленні якісних та доступних стабілізаторів напруги. На виробництві застосовують найкращі передові технології, що дозволяють створювати надійні апарати з максимально тривалим терміном експлуатації. Серед особливостей стабілізаторів напруги «Елекс»:

  • комутація за допомогою тиристорних ключів
  • виконання: однофазне
  • захист від навантаження
  • ефективний захист від перегріву
  • можливість вручну відключати стабілізатор від мережі та підключати безпосередньо до навантаження
  • користувач може змінювати вихідну напругу приладу від 210 до 230 В

FORTE випускає ефективні та якісні стабілізатори напруги, які безперервно забезпечують стабільною напругою всі види електроприладів при живленні від мережі змінного струму 136-278 з частотою мережі 50 Гц.

Переваги FORTE:

  • мікропроцесорне управління
  • навантаження автоматично відключається при зниженні вхідної напруги нижче 136 В і при підвищенні вхідної напруги вище 278 В
  • захист, що перешкоджає короткому замиканню та тривалому перевищенню струму в мережі
  • є спеціальна серія стабілізаторів напруги, що працюють у діапазоні вхідної напруги 80В-305В

PULS пропонує стабілізатори напруги різних моделей та модифікацій, які можна віднести до різних груп обладнання в залежності від особливостей конструкції, рівня захисту від ураження електричним струмом, швидкістю обробки команд, а також якості матеріалу та комплектуючих.

Стабілізатори PULS відрізняються високими функціональними властивостями, швидкістю реакції та точністю стабілізації в діапазоні, що регулюється.

Сучасні системи ДНІПРО М поєднують у собі новітній дизайн та надійну систему стабілізації напруги. Вони дозволяють уникнути проблем із технічним обладнанням як у квартирах, так і в приватних будинках. Основною перевагою цих стабілізаторів є миттєве реагування на різкі коливання напруги. Стабілізатор відразу вмикається, запобігаючи пошкодженню техніки.

Стабілізатори напруги ПРОТОН теж мають велику популярність. Відмінне поєднання ціни та якості, сучасний підхід до виробництва та зручність у користуванні дозволяють їм надійно утримувати лідируючі позиції на ринку.

Домашні прилади, підключені через апарати стабілізації напруги, працюють як економного електроживлення. Це продовжує час їхньої експлуатації і навіть дозволяє заощадити на електроенергії.

Різновиди стабілізаторів напруги

Стабілізатори напруги бувають побутовими, промисловими, нового покоління, а також Hi-End.

Hi-End – сучасні стабілізатори виготовлені спеціально для музичного обладнання. Мають привабливий дизайн і працюють практично безшумно. Їх можна встановлювати як в умовах домашньої студії звукозапису, так і на заходах, де якість звуку повинна бути бездоганною. Характеристики:

  • напруга на виході - 100, 120 або 220-230 В
  • потужність – 2000 Вт, 2100 Вт або 3500 Вт
  • п'ять, сім або більше (для пристроїв із потужністю 3500 Вт) незалежних виходів
  • можливість регулювання вихідної напруги в межах 2-3%

Стабілізатори напруги, призначені для промислового обладнання – це трифазні стабілізатори, які мають окремий блок заземлення. Характеристики:

  • робота з вхідною напругою від 150 до 260 В
  • напруга на виході - 220 В
  • призначені для приладів, що живляться від мережі потужністю 380 Вт
  • потужність – 105, 165 або 210 кВт

Спеціалісти онлайн-магазина ХелпХаус, оцінивши ситуацію, з радістю виберуть відповідний для Вас варіант, розкажуть про особливості їхньої роботи та використання.

У такому режимі ми працюємо по всій Україні. Телефонуйте, консультуйтеся та насолоджуйтесь безперебійною роботою всіх своїх електричних приладів.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!