Тачка – різновиди та особливості вибору

Тачка – різновиди та особливості вибору

11.02.2019

Незалежно від того, маєте ви будівельний бізнес чи ні, знайти хорошу тачку дуже важливо, є багато корисних переваг, які ви можете отримати, використовуючи правильну тачку. Давайте розберемо кілька нюансів, на які необхідно звернути увагу під час покупки такого важливого інструменту.

Що таке тачка?

За описом, тачка - це металевий візок, який зазвичай спроектований з одним колесом спереду і двома ніжками, які виступають як опора ззаду. Вона призначена для експлуатації однією людиною, тому що зазвичай використовується для перевезення вантажів для озеленення, садівництва, дорожніх робіт та інших заходів на свіжому повітрі.

Зазвичай тачка має скошену передню стінку. Ця функція дозволяє користувачеві вивантажувати вміст, просто нахиляючи вперед.

Нижче наведено кілька корисних порад, які допоможуть вам прийняти обґрунтоване рішення про покупку.

Розглянемо тип місцевості

Купуйте тачку з урахуванням ландшафту вашого комплексу. Стандартна одноколісна тачка погано працює у скелястих чи гористих місцях. Якщо ваша ділянка має скелясту поверхню, подумайте про покупку двох або трьох колісних марок. Вони можуть протистояти несприятливій місцевості та краще служити вам. Стандартна тачка або дворовий візок добре працює на рівній місцевості.

Місткість

Ви повинні враховувати кількість ваги, яку ви збираєтесь перевозити. Не використовуйте тачку малої вантажопідйомності для перевезення важких вантажів. Ви зрештою зіпсуєте її. Для важких вантажів купіть тачку з вищою вантажопідйомністю. Вантажопідйомність для садових робіт можна вибирати менше, а ось для будівельних робіт підійдуть конструкції з маркуванням від.200 кілограм.

Обмеження в користуванні

При виборі важливо враховувати потреби та слабкості людей, які використовуватимуть тачку. Якщо у людини або людей, які збираються використовувати її, є фізичні обмеження, віддавайте перевагу стійкішим моделям (від 2-х коліс), оскільки їх легко штовхати або тягнути без особливих зусиль.

Колеса, як один із важливих атрибутів

В інтернет магазині HelpHouse представлені одноколісні та двоколісні моделі. Виробники можуть обладнати пристрій камерними колесами (надувні колеса більш довговічні та універсальні, тому що підходять практично для всіх типів поверхонь) та монолітні (пластикові колеса можна зустріти на бюджетних варіантах тачок, вони менш міцні та важкі у використанні).

Матеріали ковша

Залежно від типу матеріалів для перевезення підбирають пристрої з пластмасовими або металевими ковшами. Пластикові ковші найбільше підходять для виконання садових легких робіт. Плюс до всього їх легко пошкодити, і вони потребують особливого догляду (пластик на морозі тріскається). Металеві ковші вважаються більш довговічними та надійними. Але, в даному випадку, важливо підбирати моделі з товстими стінками ковша, які не піддаються деформації. Для виготовлення цих моделей може використовуватися оцинкована сталь або алюміній. Даний варіант добре використовуватиме виконання перевезень будівельних чи інших важких матеріалів.

Порада: Вибирайте моделі, які передбачають заміну чаші або колеса у разі їх зношування. На сторінках інтернет магазину представлений весь спектр витратних матеріалів, і їх можна знайти «Тут».

Інтернет-магазин Хелп Хаус пропонує широкий вибір будівельних та садових тачок від перевірених виробників. Вас приємно здивує цінова політика. З усіх питань можна звернутися до операторів-консультантів. При необхідності буде організована доставка в будь-який регіон країни. Зручних та вдалих вам покупок.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!