Пилки з рухомим столом - традиційні деревообробні верстати.

Пилки з рухомим столом - традиційні деревообробні верстати.

02.01.2019

Пилки зі ковзним столом (або пилки зі ковзною панеллю / настільні пилки) традиційно використовуються в деревообробній промисловості і можуть бути знайдені практично в кожній майстерні або столярній майстерні. В каталозі інтернет магазину ХелпХаус представлені пили зі ковзним столом від зарубіжних та вітчизняних виробників за доступними цінами.

Використання пили з рухомим столом

Пиляльний блок пили з рухомим столом може регулюватися по висоті та повертатися на 45 градусів. Механічні упори встановлені по обидва боки пильного блоку, що дозволяє скоротити розміри панелей. Обмежувач кута та кут нахилу дозволяють обрізати кути під кутом 90 градусів та поверхневі кути. Розміри різання та висота різання пилки з рухомим столом встановлюються вручну, ногою або безпосередньо за допомогою органів керування верстата (залежно від конструкції).

Як використовувати пилку з рухомим столом: матеріал, що обробляється, розміщується на пилку з рухомим столом рівно і зсувається на місце пиляльним пристроєм. Досягнута точність настільки висока, що жодної повторної обробки не потрібно, і обрізки відразу ж готові до склеювання. Ще однією перевагою є його тиха робота – навіть на високих швидкостях – що значно підвищує точність. Панельні пилки з рухомим столом використовуються не тільки для масивної деревини та інших дерев'яних матеріалів, вони також використовуються на пластмасах та кольорових металах, таких як алюміній, бронза та латунь.

Поліпшення у деревообробці

Ковзна настільна пилка була винайдена в 1906 році Вільгельмом Альтендорфом, засновником компанії WILHELM ALTENDORF GMBH, який досі залишається лідером ринку. Він розробив цю прецизійну ковзну настільну пилку на основі звичайних циркулярних настільних пил і мав намір використовувати їх у виробництві високоточних компонентів для меблевої промисловості. У минулих настільних пилках не було спеціального обрізного обладнання, і матеріал, який потрібно різати, подавався до пиляльного блоку вручну. Винахід настільних пилок з рухомим столом дозволило підвищити точність і безпеку, і все ще проводиться сьогодні, дотримуючись тих же базових принципів. Принцип накладання заготівлі на ковзну каретку, яка подається через пиляльний блок, був також прийнятий для інших спеціальних машин. Промислові пилки з розсувним столом були величезним благом для безпеки праці.

Пилки для розсувних столів – універсальний інструмент

Що таке розсувна настільна пилка? Цей тип пили є універсальним інструментом, який можна знайти у будь-якій столярній майстерні. У промисловості він використовується у виробництві меблів та виробництві вікон як для різання матеріалів, так і для фрезерування канавок. На додаток до дерева, сучасні дискові пилки можуть обробляти кольорові метали та пластмаси. Придбання та встановлення однієї з цих пилок, безумовно, коштує зусиль. Однак розмір машини означає, що майстерня потребує багато місця.

Рухливі настільні пилки - переваги та недоліки

Пилку з рухомим столом легко знайти на ринку техніки. Розсувні настільні пилки досі є промисловими машинами, які були розроблені в першу чергу для професійних користувачів. Це означає, що купівля настільної пилки вимагатиме достатньої кількості капіталу. Тим не менш, відсутність пилок для ковзного столу для споживчого сектору впливає на якість доступного обладнання. Всі виробники панельних пилок пропонують свої машини з порівнянною якістю та оснащенням.

Огляд виробників пилок для розсувних столів

Багато виробників і постачальників настільних пилок мають хорошу репутацію за свою техніку, яка часто доступна за розумною ціною. Інтернет-магазин ХелпХаус пропонує купити електропили якісні, з гарантією, за лояльною ціновою політикою безпосередньо від виробника.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!