Купити мотоблок: ціни від виробника в магазині ХелпХаус

Купити мотоблок: ціни від виробника в магазині ХелпХаус

23.03.2020

При необхідності купити  мотоблок в Україні можна в онлайн-магазині ХелпХаус, що представляє продукцію провідних зарубіжних та вітчизняних брендів. Щоправда, великий асортимент техніки, представлений у каталозі, може спричинити деякі труднощі при виборі агрегату.

Мотоблоки можуть відрізнятися типом палива, потужністю двигуна і вагою. Ці показники визначають і можливості агрегатів, умовно поділяючи їх на:

  • Легкі. Вони оснащуються бензиновим ДВЗ, потужністю 3,5-6 кінських сил, і важать до 70 кілограмів. Купити мотоблок малого класу коштує для земельних ділянок площею 20–30 соток. Зазвичай він комплектується пасивною фрезою, яка встановлюється замість коліс.
  • Середні. Така техніка оснащується бензиновими потужністю 7-13 конячок або дизельними двигунами потужністю до 9 коней. Її вага може сягати 130 кілограмів. Можливості агрегатів дозволяють успішно працювати з великим набором навісного обладнання, включаючи плуги, підгортачі, косарки, сівалки, картоплесаджалки та прибиральники, культиватори. Моторні блоки цього рівня здатні обробляти ділянки зі складними ґрунтами, площею до 1 га.
  • Важкі. Ці мотоблоки в інтернет-магазині ХелпХаус представлені дизелями потужністю понад 9 кінських сил з рідинним або повітряним охолодженням. Вага техніки може сягати 300 кілограмів. Вона здатна працювати з широким спектром навісного обладнання, що робить її справді універсальною. Тяжкі агрегати призначені для роботи на полях до трьох гектарів.

Мотоблоки в інтернет-магазині представлені в широкому асортименті.

Ми реалізуємо мотоблоки від виробника, що дозволяє запропонувати покупцю конкурентну ціну. На сайті ХелпХаус представлена повна інформація про техніку та умови її придбання.

Запчастини на мотоблок, а ви готові до сезону?

Щоб зберегти свою фермерську техніку не лише як засіб пересування, а й справжнього помічника на полі та у присадибному господарстві, слід вчасно купити запчастини на мотоблок. Їх наявність під рукою дозволить у найвідповідальніший момент поломки швидко виправити ситуацію. А використання у випадку, коли бачите високий рівень зносу при ТО – запобігти зниженню функціональності агрегату.

Звернувшись до нашого інтернет магазину, знайдете багатий асортимент та високу якість запчастин для мотоблоків. Вивчивши опис підрозділів та виробів, визначтеся, у що можна вкласти гроші зараз, щоб завтра не шукати майстерні.

У ХелпХаусі є комплектуючі на відомі бренди:

  • Кентавр;
  • Ворскла;
  • Форте;
  • УкрПром.

Збираючись вибрати та купити запчастини на мотоблок Кентавр (або інший), легко вдасться підібрати комплектуючі від європейських та китайських виробників, незалежно від моделі та типу двигуна. Для бензинових та дизельних агрегатів все, що знадобиться при посівних роботах та під час збирання врожаю:

  • плуги;
  • сівалки;
  • підшипники;
  • диски зчеплення
  • прокладки
  • колінвали.

Останні 4 категорії виходять із ладу часто. Купуючи їх заздалегідь, ви не просто витрачаєте гроші, а робите певні внески, отримуючи дивіденди у вигляді безперебійності процесів у фермерському господарстві чи присадибній території.

Щоб правильно підібрати запчастини на мотоблок Форте та іншу марку, є 2 варіанти:

  • Зорієнтуватися із підбором запчастин самостійно на сайті. Поділ на категорії та підрозділи має інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс та комфортний при пошуку необхідного.
  • Звернутися за допомогою до менеджера-консультанта. Зважаючи на те, що магазин ХелпХаус – колектив справжніх професіоналів, тут вас проконсультують з будь-якого питання. Зважаючи на очікування і ваш бюджет на покупку, підберуть найкращі варіанти для цього.

Потрібні запчастини на дизельний мотоблок - звертайтесь до профі!

Коли потрібні запчастини на дизельний мотоблок (або бензиновий) для економії часу, сил і фінансів, не користуйтеся послугами продавців-одноденок. Хороша компанія, яка будує бізнес щодня рік у рік, може запропонувати вигідні умови для співпраці та придбання продукції.

Вибираючи магазин, який цінує репутацію, ви гарантовано будете впевнені в якості продукції та клієнтоорієнтованості співробітників. У пошуку будь-якої, дрібної чи великої деталі на фермерський агрегат-помічник, звертайтеся до перевіреної торгової точки – це дозволить отримати результат, який порадує вас.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!