Як вибрати праску?

Як вибрати праску?

30.08.2019

Всего есть три вида утюгов: простые, паровые и утюги с парогенератором. Мы с вами рассмотрим только выбор парового утюга, т.к. Простые утюги сейчас не производятся, из них производители давно не получают прибыли, а утюги с парогенератором рассчитаны на крупномасштабное производство, например, в магазинах, ателье и т.д.

Самое главное в утюге – его подошва. Происходит множество разнообразных разработок, чтобы уменьшить трение между подошвой и одеждой, которая стирается. Поэтому одним из главных критериев для выбора утюга является материал, из которого сделана подошва.

Рассмотрим все варианты подошв.

Керамічна

Має безліч переваг, серед яких легке ковзання. Ця підошва не мені тканину і дуже легко очищається.

Алюмінієва

Алюмінієва підошва швидко нагрівається і остигає, що є великим плюсом. Праска, що володіє нею, коштує порівняно небагато, але не варто забувати, що алюміній дуже сильно схильний до деформації.

Нержавіюча сталь

Дані підошви є золотою серединою між керамікою та алюмінієм. Вони легко ковзають, але не так легко, як керамічні, швидко нагріваються, але алюмінієві швидше. Дані підошви важчі в порівнянні з іншими, але є практичнішими і продуктивнішими.

Інші характеристики прасок

Розгладжування речей багато в чому залежить від потужності. Чим більша потужність, тим ефективніше розгладжування. Звертайте увагу на цей показник.

Слід звертати увагу на довжину та м'якість шнура живлення. Розгляньте всі можливі варіанти та виберіть той, який підходить вам найбільше.

Дивіться також на наявність функцій, які спрощують розгладжування речей та життя із праскою в одній квартирі:

  • Паровий «удар».
  • Розпилювач.
  • Бачок для води.
  • Протипожежна система.

Яку ж праску вибрати і купити? На це питання ви повинні відповісти самі, визначившись із потрібними вам функціями. Рекомендується купувати праски з керамічною підошвою. Вона вдарить по кишені сильніше, ніж інші, але це варте того. Якщо вам потрібні дешевші, але якісні праски, то вам слід познайомитись з асортиментом інтернет-магазину ХелпХаус у категорії «Для дому».

Ось, в принципі і все, що слід враховувати та розглядати при покупці праски. В іншому все залежить тільки від вас та ваших власних переваг.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!