Як правильно вибрати бетонозмішувач?

Як правильно вибрати бетонозмішувач?

06.02.2019

Бетонозмішувачі широко використовуються на будівельних майданчиках, але і в будівництві на дачі або в заміському будинку це теж незамінний помічник. У той час, як раніше використовували різні пристрої для змішування цементу, включаючи баки старих пральних машин та ванну з тачкою, сьогоднішній величезний вибір портативних бетонозмішувачів за доступними цінами має бути досить привабливим.

Бетонозмішувачі часто продаються в магазинах товарів для дому або в Інтернеті на таких сайтах, як Хелп Хаус. Купівля бетонозмішувачів не дуже складна, але потрібно вміти вибрати між різними виробниками, марками та характеристиками. Головне, що покупці повинні пам'ятати про бетонозмішувачі, це те, що розмір барабана і висока якість конструкції відіграють важливу роль.

Основи бетонозмішувача

Внутрішній дизайн бетонозмішувачів напрочуд простий, незалежно від того, чи тягнеться він на вантажівці, чи перевозиться вручну. Вони мають великий відкритий простір, званий барабаном, що обертається навколо осі. Більшість барабанів виготовлені з важких матеріалів, таких як армована сталь, яка може витримати додаткову вагу бетону. Усередині барабана знаходиться лопата, яка переміщається через суміш цементу, гравію та води, щоб створити однорідне бетонне творіння.

В інтернет магазині  можна придбати лише портативні пристрої, які можна вільно переміщати з місця на місце, не використовуючи додаткову техніку, та й для зберігання їх не потрібно багато місця порівняно з промисловими.

Рама - вона повинна бути виготовлена ​​з міцної сталі, саме від цього показника залежатиме довговічність пристрою, адже робота проводиться з важкими матеріалами. Рама має забезпечувати надійну стійкість усієї конструкції.

Колеса – кожен сучасний портативний бетонозмішувач обладнаний двома міцними колесами та однією металевою лапкою, для зручності переміщення пристрою. Важливо звертати увагу не тільки на наявність коліс, а й на їх діаметр та матеріали. Пам'ятайте, що міксер потрібно штовхати усюди, включаючи брудні ухили та нерівну поверхню. Додайте додаткову вагу повного навантаження цементу, і стане зрозуміло, чому колеса такі важливі.

Порада: При виборі бетонозмішувача знайдіть час, щоб вивчити колеса. Вони повинні бути великими та товстими, маленькі колеса не надійні. Протектори мають бути товстими, як і на позашляхових шинах. Осі також важливі. Колесо має бути стійким.

Розмір барабана

Виробники вимірюють розміри барабанів чи літрах. Найбільш поширені розміри – 75, 125, 150 та 200 літрів.

Важливо: слід зазначити, що літраж на барабані зазвичай відрізняється від фактичного обсягу. З цього питання рекомендуємо звернутися до продавців-консультантів.

За своєю конструкцією, бетонозмішувачі можуть заповнюватися лише на дві третини. Це тим, що під час роботи (змішування всіх компонентів бетону) бак злегка нахиляється убік. Якби він був сповнений, суміш щоразу виплескувалась зверху.

Потужність бетонозмішувача

Бетономішалки використовують два основних типи потужності: ручний привід та електричний. Клієнти повинні вибрати модель, яка відповідає їхнім потребам. Може бути привабливо витрачати менше грошей на міксер з ручним приводом, але перетасовка 180-літрового барабана, заповненого цементом, є тяжкою роботою.

Моделі із ручним приводом

Ручні моделі дешевші, ніж електричні. Більшість рухаються великим сталевим колесом, яке обертає шестерні, дозволяючи змішувачу обертатися. Вони є популярним вибором для невеликих бетонозмішувачів до 160 літрів, тому що їх розмір робить їх обертання дещо простіше. Оскільки вони залежать від електрики, вони універсальніші. Ці мікшери можна використовувати будь-де, не турбуючись про те, куди підключити шнур живлення.

Важливо: При покупці моделі з ручним приводом переконайтеся, що механізм повороту надійно закріплений на машині. Він має бути зроблений зі сталі, як і решта машини. Тримайтеся подалі від моделей, які покладаються на пластикові деталі, оскільки вони недостатньо міцні, щоб витримувати сильніший натяг мокрого цементу.

Електричні моделі

Електричні бетонозмішувачі не залежать від людської енергії і натомість використовують електрику, щоб підтримувати обертання змішувача. Хорошою новиною є те, що їх легко використовувати для виготовлення бетону, ніж ручні. Вони популярні в лінійці барабанів ємністю 170 та 200 літрів і добре підходять для ландшафтних та будівельних компаній, яким доводиться регулярно змішувати партії бетону середнього розміру.

Недоліком електричних моделей є те, що ця додаткова зручність коштує дорого. Вони дорожчі, ніж ручні міксери, і їх використання дещо обмежене. Електричний міксер не найкращий вибір для будівельних майданчиків, де немає електрики.

Як купити бетонозмішувачі

Є кілька причин, з яких купівля бетонозмішувача на Хелпхаус є найбільш вигідною. Насамперед, ціни надзвичайно низькі. По-друге, в каталозі представлений широкий вибір бетономішалок. Щоб дізнатися, які моделі зараз продаються, перейдіть за посиланням. Доставка у всі регіони країни будь-яким, зручним для покупця способом. Також у нас можна підібрати ремінь для любого вида бетономешалки.

Висновок

Бетонозмішувачі бувають всіх форм і розмірів, від гігантських промислових бункерів до портативних моделей. Покупці HelpHouse часто не шукають великих промислових моделей, а натомість хочуть зосередитися на покупці портативного мікшера для роботи. Є кілька особливостей, які потрібно враховувати, коли йдеться про бетонозмішувачі. По-перше, покупці повинні звернути увагу на конструкцію змішувача, приділяючи особливу увагу його рамі, колесам та барабану. Високоякісні моделі забезпечують довговічність та полегшують процес змішування цементу.

Удачі вам.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!