Що потрібно враховувати перед покупкою пилососу

Що потрібно враховувати перед покупкою пилососу

25.04.2019

На сучасному ринку представлений широкий асортимент пилососів, які зовні можуть бути схожими, але при цьому володіти різними показниками характеристик.

Що потрібно враховувати при виборі пилососу

   1. Потужність всмоктування

Це, безперечно, перше, що ви захочете дізнатися про вакуум. Більшість пилососів мають кілька вентиляторів (2 або 3), що працюють послідовно, що покращує потужність всмоктування.

   2. Чи легко зняти та почистити пилозбірник та фільтри?

Постійно користувачі повинні знімати, чистити (мити) і знову встановлювати пилозбірник і фільтри.

   3. Модель зі знімною часткою або мішком для пилу

Функція Bagless доступна в багатьох вертикальних моделях. Моделі без мішків (є чашки пластикові) набагато простіше у догляді та використанні. Це також заощадить вам гроші, тому що немає необхідності купувати мішки.

   4. Наскільки шумно працює?

Тихий пилосос – великий плюс для всіх. Якщо виробник не надає інформації про тишу (або гучність), ви можете дізнатися більше прочитавши деякі коментарі / відгуки користувачів.

   5. Чи є у вакуумному фільтрі HEPA?

Фільтри HEPA забезпечують захист від алергенів тощо, тому наявність фільтра HEPA є великою перевагою для будь-якої вакуумної моделі.

   6. Простота зберігання

Деякі пилососи мають складні ручки, що робить їх ідеальними для зберігання у невеликих приміщеннях.

   7. Авто-висувний шнур

Хоча ця функція не впливає на функціональність, вона є зручною для більшості споживачів.

   8. Щітки, що саморегулюються

Килими та голі підлоги вимагають різної висоти щітки, а наявність авторегулювальних щіток є великим плюсом.

   9. Регулювання висоти щітки

У більшості пилососів немає щіток з автоматичним регулюванням, і ручне регулювання висоти щіток є наступною кращою річчю (чим більше налаштувань, тим краще).

   10. Роликова щітка вкл/викл

Роликові щітки можуть подряпати паркетну підлогу, тому двопозиційний перемикач - дуже зручна функція, яка захищає підлогу (деякі моделі роблять це автоматично, що навіть краще).

   11. Сигнальні вогні/індикатори

У деяких моделях є сигнальні лампочки для щіток/фільтрів/пакетів та індикатори, які повідомляють користувачам, коли їх потрібно чистити/мити. Це корисна функція, яка бере на себе припущення з рівняння і фактично продовжує термін служби пристрою.

   12. Наявність додаткових пристроїв

Сучасні моделі можуть бути додатково укомплектовані набором щіток (для авто, різних типів покриття тощо), спеціальними подовжувачами ручки, насадкою для полірування паркету тощо. Важливо розуміти, чи вони вам необхідні, оскільки від кількості додаткових інструментів істотно збільшується і вартість техніки.

   13. Циклонна технологія

У більшості нових вакуумних моделей використовують циклонну технологію, яка значно збільшує потужність всмоктування. Система працює з повітряними циклонами усередині двигуна, які створюють потужне всмоктування.

   14. Наскільки важкий/легкий пилосос

Невелика вага - перевага для більшості людей, тому що для його переміщення потрібно набагато менше зусиль.

   15. Чи є фара?

Деякі сучасні моделі мають фари, які освітлюють місце, яке ви пилососите. Це досить рідкісна функція, але дуже корисна, оскільки дозволяє бачити темні кути.

   16. Який довжини шнур?

Довжина шнура важлива з погляду зручності. Чим довше шнур, тим менше користувачам доведеться постійно вимикати пилосос. Шнур 6-7 метрів зазвичай досить добрий. Ідеально, якщо більше.

   17. Чи добре працює пилосос по краях?

Головки, як правило, дуже великі, щоб легко пилососити краї стін, плінтусів або навколо меблів. Деякі моделі мають спеціальні функції, які полегшують процес чищення важкодоступних та віддалених місць.

Інтернет-магазин ХелпХаус пропонує своїм покупцям пилососи побутового та промислового типу від відомих та перевірених роками виробників, таких як: FORTE, GRUNHELM, KARCHER. На сайті представлені моделі супроводжуються описом характеристик, фотографією. Кожна модель має гарантійний талон і сертифікат якості. Не можете визначитися, телефонуйте нашим консультантам за вказаними у шапці сайті телефонами.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!