Бензинова мотокоса – нюанси правильного вибору

Бензинова мотокоса – нюанси правильного вибору

20.12.2018

Бензиновий тример або звичніша нам назва «мотокоса» - це дуже вдалий, досить мобільний, зручний домашній інструмент, який дозволяє швидко і просто скосити траву на дачній ділянці, на городі, біля будинку, підрівняти клумби, вистригти живоплот, дерева, бур'яни.

Бензинова мотокоса – нюанси правильного вибору

При покупці мотокоси, необхідно звертати увагу не тільки на вартість та її потужність, але і на відповідність саме вашим потребам та запитам. Тільки так покупка повністю вам підходитиме, ви не переплатите зайві кошти і отримаєте надійного помічника на своїй ділянці. Відразу хочеться сказати, щоб купити Тример, не обов'язково їхати кудись, ще приємніше і економніше вибрати і замовити його в мережі. Інтернет магазин ХелпХаус пропонує широкий асортимент бензинових мотокос від десятків всесвітньо відомих виробників.  

Для початку хочеться сказати, що всі мотокоси умовно поділяються на професійні та побутові. Різницю можна відчути, якщо зазирнути в технічні паспорти: потужність мотора побутової мотокоси, як правило, становить 1-2 кінські сили, вал у них може бути, як прямий, так і гнучкий (у першому варіанті потужність більша, вони більш надійні і можуть робити широкий спектр робіт, у той час як мотокоси з гнучким валом ідеальні для маленьких ділянок, вони легші та простіші в роботі). На даний момент ХелпХаус може запропонувати лише пристрої із прямою штангою. Якщо в перспективі намічені довгі щоденні навантаження, то потрібно вибирати саме з професійних мотокос, побутові аналоги можуть не впоратися.

На окрему увагу заслуговують й витратні матеріали. Чому? Справа в тому, що від геометрії курного диска і приємно застосовуваного корду залежить швидкість роботи з мотокосою та її продуктивність.

Якщо у ваших планах обробляти за допомогою мотокоси більше 2-х соток, то обов'язково перевірте наявність плечового ременя, який допоможе значно зменшити навантаження на ваші руки під час роботи.

Також варто використовувати якісне паливо, вчасно проводити техогляд та налагодження.

Де придбати бензинову мотокосу

Інтернет-магазин пропонує бензові мотокоси з різними формами ручок, наявністю праймера або легкого запуску. Серед особливостей покупки мотокос в ХелпХаус:

  • Доступна вартість та акційні пропозиції;
  • Великий асортимент від провідних вітчизняних та світових виробників;
  • Доставка у будь-який куточок країни за рахунок провідних транспортних компаній;
  • Різні види оплат: післяплата, часткова і повна передоплата;
  • Професійна консультація у телефонному чи онлайн режимі.

Заходьте, вибирайте, купуйте та полегшуйте собі роботу.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!