6 простих кроків, щоб вибрати садовий пилосос

6 простих кроків, щоб вибрати садовий пилосос

12.06.2019

Ви шукаєте садовий пилосос, але не знаєте, який вибрати? З такою кількістю варіантів на ринку можливо важко зрозуміти, яка модель є правильною. Ми зібрали шість простих кроків, які допоможуть знайти ідеальний пилосос для саду.

Садові пилососи можуть швидко прибрати опале листя у вашому саду. Для максимального ефекту рекомендується використовувати пристрій щонайменше через день, не допускаючи збирання купи листя.

Проблема в тому, що є сотні садових пилососів, кожен із яких має свої особливості та ціни. На щастя, є простий спосіб вибрати садовий пилосос, і ви можете бути впевнені, що він підійде. Давайте почнемо!

Встановіть бюджет.
Перш ніж почнете шукати садового помічника, вам потрібно знати, скільки ви готові витратити. Подібного роду пристрої можуть змінюватись від 2000 грн. і вище для комерційних моделей, тож важливо знати свій бюджет.

Основні листові повітродувки зазвичай дешевші, ніж повноцінні пилососи. Великі та потужніші моделі також, як правило, коштують дорожче, тому, якщо у вас великий сад, обов'язково майте це на увазі.

 

Визначте ваші вимоги

Найважливішим кроком при виборі садового пилососу є визначення того, навіщо він потрібний. Ось кілька питань, щоб вказати вам правильний напрямок:

  1. Наскільки великий ваш сад і що ви очищатимете? Якщо ви тільки збираєтесь прибирати свій внутрішній дворик, вам не потрібна велика та дорога модель. Якщо вам потрібно перемістити велику кількість листя, більш потужний варіант може заощадити ваш час.
  2. Де потрібно використовувати пристрій? Деякі моделі можуть бути пошкоджені жорсткішими об'єктами, такими як гравій, в той час як інші можуть впоратися практично з будь-чим.
  3. У вас є досвід роботи з великими та потужними садовими інструментами? Якщо ні, можливо, ви захочете розглянути акумулятор або вакуум із живленням від мережі, а не бензинову модель.
  4. Наскільки важким може бути пристрій, щоби ви могли з комфортом його переносити? Це часто упускаемый з уваги фактор при виборі пилососа для саду, але він може мати велике значення, особливо якщо ви збираєтеся його часто використовувати.
  5. Який максимальний розмір пилососу ви можете дозволити собі для зберігання? Для невеликих складських приміщень, ви можете шукати пристрій зі складною трубкою.
  6. Вам потрібен садовий пилосос чи в основному працюватиме повітродувка?

Виберіть правильний тип

Як тільки ви визначилися з очікуваннями та бажаним функціоналом садового пилососа, наступним кроком буде вибір правильного типу. Це важливий крок, оскільки він значно звужує ваші можливості. Ось огляд найпоширеніших типів:

  1. Дротові листові повітродувки. Якщо потрібно перемістити листя на меншу площу, найкращим вибором буде кабельний вентилятор. Це найдешевший тип - і технічно не пилосос - але все ж таки може заощадити багато часу.
  2. Дротові садові пилососи. Більшість власників будинків віддають перевагу садовим пилососам, оскільки вони дешевші, зручні і здатні видувати листя і засмоктувати їх у контейнер. Багато хто також поставляється із вбудованою функцією мульчування. Вони не такі зручні, як бездротові моделі.
  3. Акумуляторні повітродувки. Ці моделі, як правило, трохи дорожчі, але відмінно підходять для позбавлення від невеликої кількості листя, не турбуючись про мережевий кабель. Вони не такі потужні, як дротові моделі, але компенсують це зручністю та швидкістю. Якщо у вас є невеликий сад з достатньою кількістю місць для збирання, бездротове повітродувка для листя може бути чудовим вибором. Той факт, що вони живляться від батареї, робить їх непридатними для робіт.
  4. Бензиновий садовий пилосос. Для очищення великих садів ніщо не зрівняється з потужністю та маневреністю бензинового садового пилососу. Це дорожче, ніж бездротові варіанти і, як правило, важкі - не кажучи вже про шум, що відтворюється. Однак вони відмінно підходять для більш жорстких робіт, таких як очищення вологого листя.

Виберіть бажані функції

До цього моменту ви повинні знати тип пристрою, який найкраще відповідає вашим вимогам. Наступним кроком є ​​подальше звуження ваших варіантів, вибираючи необхідні функції. Цей крок може бути складним, тому що не завжди легко дізнатися, які функції вам потрібні. Ось кілька порад:

  • Для видування великої кількості листя в купу рекомендуємо шукати модель з тонкою насадкою, оскільки вони забезпечують більший контроль.
  • Якщо ви купуєте модель із вбудованим мульчуванням, переконайтеся, що леза легко чистяться, оскільки вони можуть засмічитися.
  • Якщо ви купуєте бездротову модель, однією з найважливіших функцій є час автономної роботи. Якщо ви не готові чекати, поки пилосос перезарядиться під час збирання, він повинен працювати досить довго, щоб очистити значну частину саду.

Інші особливості включають плечові ремені, ергономічний дизайн, легкий двигун, розмір мульчування мішка та комплектацію машини водонепроникною сумкою.

Знайдіть пилососи, які відповідають вашим вимогам

Наступним кроком буде пошук садових пилососів, які відповідають вашим вимогам. Це може зайняти багато часу, але, звузивши ваші варіанти за допомогою описаних вище кроків, ви отримаєте набагато краще уявлення про те, що шукати.

Крім самого пристрою, переконайтеся, що ви купуєте у високоякісного бренду. Хоча покупка у відомого бренду може коштувати вам більше грошей, найкращі виробники пропонують тривалу гарантію і з більшою ймовірністю виготовлять надійну машину. У нашому інтернет-магазині «ХелпХаус» представлені моделі від перевірених та надійних виробників: DWT, P.I.T., ИНТЕРСКОЛ.

Переконайтеся, що ви купуєте чудову модель

На цьому етапі у вас має бути короткий список із 3-5 садових пилососів, які відповідають усім вашим вимогам, включаючи тип, бюджет та характеристики. Все, що вам потрібно зробити зараз, це порівняти співвідношення ціни та якості.

Як ви, напевно, знаєте, одним із найкращих способів оцінити якість того чи іншого пристрою – це читання відгуків. Хоча відгуки покупців часто є відмінними джерелами інформації про продукт, рекомендуємо читати експертні огляди садових пилососів для більш справедливого і точного уявлення.

Підведемо підсумки

Вибір пилососу для саду не повинен провокувати стрес. Виконавши шість кроків, описаних у цій статті, ви зі значно більшою ймовірністю оберете модель, яка відповідає всім вашим вимогам, але в рамках вашого бюджету. А якщо не можете самостійно визначитися з моделлю, сміливо телефонуйте нашим експертам, вони нададуть безкоштовну консультацію та допоможуть зробити обдуману та потрібну покупку.

Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!